Eventyr - Støv Kronen

Side 2 af 13 Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Atriden on Ons mar 14, 2012 7:46 am

Chuck skrev: “Vi har publikum på, henne ved urne-standen.”
Atriden træder hen til Chuck og får øje på beskueren " Jeg havde på fornemmelsen at nogen holdte øje med os " siger han med en hvis irritation " Lad os at komme afsted, inden vi tiltrækker os mere uønkset opmærksomhed ". Han giver tegn til de andre at de skal rykke ud og begynder at bevæge sig mod hovedporten.

Atriden

Antal indlæg : 142
Join date : 15/12/11

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Ace on Ons mar 14, 2012 9:17 am

I rykker ud i samlet flok og følger efter den mystiske person ud i Tyr’s tidlige natteliv. Blandt mængden længere borte spotter I ham i det første grønne skær fra den ene måne, men han manøvrer altid videre gennem gadebilledet. Det virker ikke rigtigt som om I har meget held med at vinde ind på ham, men på den anden side lader det heller ikke til at han prøver at flygte fra jer.

Dette skygge-spil fortsætter et stykke tid gennem Tyr’s gader, og I passerer fra Handel Distriktet nordpå ind i slumkvarteret Warrens. Aftenen er fyldt med latter fra kroerne, duften af opiumshytter, og skær af ildslugere og andre gadeoptrædende. Til sidst når I frem til en lille bode-fyldt plads med sparsom befolkning, hvor jeres mål pludselig stopper op.

Han vender sig brat mod jer og skubber hætten tilbage, en høj slank mand med bleggrå hud og karakteristiske blå mønstre. Der er ikke skyggen af et smil, da hans pupil-løse hvide øjne møder jeres.

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Raham10
Ace
Ace
Admin

Antal indlæg : 208
Join date : 15/12/11

http://dnd4.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Raham on Tors mar 15, 2012 5:15 am

"Mit navn er Raham", siger den høje muskuløse mand, der står overfor jer.
Raham kigger undersøgende på gruppen med sine hvide øjne, før han fortsætter: "Jeg har holdt øje med jer i et godt stykke tid nu, og det er ser ud til, at vi kan få gavn af at arbejde sammen."

Raham holder en kort pause, for at se reaktionerne fra gruppen. "Jeg kommer fra en orden, og er blevet sendt ud for at finde og straffe fordærveren Yarnath, og så vidt jeg kan forstå på jeres seneste færden, har i også i sinde at finde frem til Yarnath."

"Jeg forslår derfor at vi slår os sammen i jagten på denne gudsbespotter. Hvad er jeres svar?" Efter at have kommet med tilbudet om samarbejde, kigger Raham ned på gruppen. Med hans højde på over 2 meter samt hans blanding af blå og bleggrå hud skiller han sig markant ud fra resten af omgivelserne. Samtidig holder han øje med omgivelserne, for at sikre sig, at ingen mistænkelige følger med i samtalen.

Raham

Antal indlæg : 101
Join date : 12/03/12

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Atriden on Man mar 19, 2012 3:57 am

Raham skrev:
"Jeg forslår derfor at vi slår os sammen i jagten på denne gudsbespotter. Hvad er jeres svar?"

Atriden bliver nød til at tage endnu et skridt tilbage for at se Raham, face to face. Han synes at han genkender noget i Raham og en hvis rolighed falder over ham " jeg ved ikke hvilke informationer du har opnået om os, men vi er ikke på jagt efter ham " og han tager et kig rundt for at se om der er nogen der er blevet interesseret i deres samtale " følg med, jeg tror alligevel vi har fælles interesser og kan indgå en aftale "

Atriden nikker forsikrende til de andre og giver tegn til at de skal rykke videre. Når de er gået i lidt mere sikkerhed, udspørger han Raham om hans liv for at finde ud om han er en spion. Når han føler sig tilfreds, indvier han deres nyeste rejsemedlem om hvad deres mission er og tilbudet om at tiltage. Han fortæller ham dog ikke om de falske kort der snart bliver sat i ombud.

Atriden

Antal indlæg : 142
Join date : 15/12/11

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Raham on Man mar 19, 2012 5:03 am

Raham vlæger at følge med gruppen til et mere stille sted. Med et ansigtsudtryk, der viser, at han ikke tager notits af løgnen, der bliver fortalt til ham, siger han: Han vender øjnene mod den sidste i gruppen, der har talt til ham og fortsætter:

"Jeg kender som sagt jeres mission, så der er ingen grund til at lyve om det. Mit navn er som sagt Raham Sancti."

Han vender øjnene mod den sidste i gruppen, der har talt til ham og fortsætter: "Jeg kommer fra en religiøs orden, og har viet mit liv til at finde og straffe alle magikere i Athas. Det er på grund af magikerne, at guderne har forladtos, og kun ved at straffe magikerne, vil guderne vende tilbage og redde denne verden."

Raham kigger på gruppen, for at se om han kan tyde deres forhold til guderne, på deres reaktion af det han lige har fortalt.

"Jeg har fået tildelt, at finde fordærveren Yarnath og straffe ham, for de skader han har givet Athas og for hans hedenske handlinger." Jeg mener derfor vi kan arbejde sammen, og jeg værdsætter at i har samme opfattelse. Så lad os komme afsted, vi har ingen tid at spilde, når vi gør gudernes gerning."

Raham gør tegn til, at gruppen hurtigt at påbegynde deres fælles rejse. Selvom han ikke er sikker på hvor de skal hen, har han en opfattelse af, at resten af gruppens medlemmer muligvis kender det næste bestemmelsessted.

Raham

Antal indlæg : 101
Join date : 12/03/12

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Atriden on Man mar 19, 2012 6:03 am

Raham skrev:"Jeg kender som sagt jeres mission, så der er ingen grund til at lyve om det. Mit navn er som sagt Raham Sancti."
Menneske-genasien trækker lidt på skuldrene mens han sender et forvirret blik til de andre i gruppen " Jeg tror du har misforstået noget Raham Sancti. Vi er hyret til at finde Sorgens Ansigt og forhindre Yarnath i at få fat i det han søger der. Jeg vil hellere end gerne gøre livet surt for den gamle fordærver, men hvis han finder os, så vil jeg råde dig til at flygte ellers kommer du til at lide den samme skæbne som mange af de gamle guder, en hvis udslettelse " .

Roligt tager han en flaske vand og tager en slurk " Jeg skal selvfølgelig ikke bestemme hvad du skal gøre, men det er mit råd... også til jer andre. Jeg betvivler ikke din styrke Raham eller jeres " siger han ærligt " ... men der er en forskel på at man kan opnå og hvad er håbløst "

Raham skrev:"Jeg kommer fra en religiøs orden, og har viet mit liv til at finde og straffe alle magikere i Athas. Det er på grund af magikerne, at guderne har forladtos, og kun ved at straffe magikerne, vil guderne vende tilbage og redde denne verden."
Atriden lader som om han lytter nysgerrigt til hans fortælling, mens han tænker; " SHIT..."

Atriden

Antal indlæg : 142
Join date : 15/12/11

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Raham on Man mar 19, 2012 6:12 am

Atriden skrev:Menneske-genasien trækker lidt på skuldrene mens han sender et forvirret blik til de andre i gruppen " Jeg tror du har misforstået noget Raham Sancti. Vi er hyret til at finde Sorgens Ansigt og forhindre Yarnath i at få fat i det han søger der. Jeg vil hellere end gerne gøre livet surt for den gamle fordærver, men hvis han finder os, så vil jeg råde dig til at flygte ellers kommer du til at lide den samme skæbne som mange af de gamle guder, en hvis udslettelse ".


Raham vender sin fulde opmærksomhed, mod det menneske, der taler med sådan en frygt om fordærverne: "Jeg forstår at de værste fordærvere ikke er nogle, men skal tage let på, men selv ikke de mægtigste kættere vil kunne undgå gudernes vrede, og jeg er sat på Athas for at udøve gudernes vrede på dem, der har forbrudt sig mod guderne og selve Athas liv og sjæl."

Raham tager et skridt tættere på mennesket(Atriden): "Hvis jeres mål er at gøre livet besværligt for de gamle fordærvere og specielt Yarnath, har vi meget tilfældes. Og hvis i har en interesse i at redde Athas, så håber jeg at i vil hjælpe mig i min færd med at bringe Yarnath og samtlige magikere i knæ, så de kan mærke gudernes straf."

Atriden skrev:Roligt tager han en flaske vand og tager en slurk " Jeg skal selvfølgelig ikke bestemme hvad du skal gøre, men det er mit råd... også til jer andre. Jeg betvivler ikke din styrke Raham eller jeres " siger han ærligt " ... men der er en forskel på at man kan opnå og hvad er håbløst "


Raham går et skridt nærmere mennesket(Atriden) så han nu er helt henne ved ham. Han rækker sin hånd frem og lægger den blidt på Atridens skulder, mens han med en blid og fast stemme siger: "Jeg kan høre på dig at du, som så mange andre, tror på løgnene om guderne, og at de har forladt Athas. Jeg kan forsikre dig om, at guderne stadig holder øje med Athas og dets befolkning. De følger nøje med i, hvad der sker og deres hjælp og tilstædeværelse kan mærkes af alle, der har en ren sjæl og ikke er forgiftet af magiens fordærvelse."

"Jeg vil derfor opfordre dig til igen at bede til guderne, og glæde dig til at de snart vil vende tilbage til Athas, og straffe alle hedninge." fortsætter Raham nu med en mere fast og bestemt tone.

Raham vender sig med resten af gruppen og med samme tone i stemmen siger han: "I vil alle gøre klogt i at forberede jeg på gudernes tilbagevenden, og bede til dem. For de vil straffe alle kættere og belønne de trofaste." Raham kigger op mod nattehimlen og resitere en stille bøn på et uforståeligt sprog.

"Hvis i er rejseklar, forslår jeg vi tager afsted, vejen er lang, og vi har massere af tid, til at ære guderne på vejen."

Raham

Antal indlæg : 101
Join date : 12/03/12

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Atriden on Man mar 19, 2012 6:58 am

Atriden står lidt tilbage og er uden ord. Han har en nyfundet sympati for deres nye rejsende, trods hans had for magikere. Endnu ikke havde han mødt en person i så stor fornægtelse som Raham Sancti. Han overvejer om han skal sige noget til ham, men tænker at det er nok bedste at lade ham beholde sin fantasi verden... han var jo også en fanatiker og dem havde han altid lidt svært med at overbevist om noget som helst.

Raham skrev:"Hvis i er rejseklar, forslår jeg vi tager afsted, vejen er lang, og vi har massere af tid, til at ære guderne på vejen."
" Yep, lad os " og han tager en notes bog frem som han kan bruge til at tage noter om Raham's døde guder.Atriden

Antal indlæg : 142
Join date : 15/12/11

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Ace on Man mar 19, 2012 8:31 am

Raham skrev:Raham tager et skridt tættere på mennesket(Atriden): "Hvis jeres mål er at gøre livet besværligt for de gamle fordærvere og specielt Yarnath, har vi meget tilfældes. Og hvis i har en interesse i at redde Athas, så håber jeg at i vil hjælpe mig i min færd med at bringe Yarnath og samtlige magikere i knæ, så de kan mærke gudernes straf."
Chuck tager den nyankomne i betragtning – som er ca. halvanden gange så høj – med mild fascination.

“Vi kan hvert fald enes om at løse fordærver-problemer med straf af teistiske proportioner – især sålænge handelshuset betaler os for det.”

“Men jeg har ingen interesse i at redde Athas,”
siger Chuck med kold apati. “Athas er en ussel døende kælling som må kæmpe for at klare sig selv, eller bukke under og ånde ud. Sådan er betingelserne for alle, om vi snakker mand, bæst, eller ørkenen selv.”

“Hvor underholdende denne filosofiske tango end måtte være, tror jeg dog ikke interessen deles af de folk der prøver at afspærre os længere fremme.”


Rundt omkring ser I andre hvad Chuck har spottet; et hold bevæbnede thri-kreen der hopper langs gyder og hustage i jeres retning – knæler-lignende humanoids med et ekstra sæt arme og dækket af chitin som insekter. De følges at et par skæg-løse dværge med gouges, store økse-lignende våben med en bajonet for enden af dobbelt-æggede obsidian-klinger. Alle bærer en slave-kæde om halsen med symbolet for Urik, Løvernes By, og fra folk på gaden hører I et par skræmte udbrud af forvirring og panik.

Bag tropperne træder et maskeret menneske frem, klædt i dyre men spartanske klæder med en lang gul kappe og medaljon af en brølende løve. Der er ingen tvivl om at han er en af Hamanu’s templars, og det er foruroligende at hans følge vandrer frit i Tyrs gader. De sidste byfolk fordufter rædselsslagent, og selv boder efterlades af ejerne som de er.

“Det er jeres heldige dag, hunde af Tyr! Kongen af Bjergene og Sletterne har givet jer en unik mulighed for at vinde hans gunst. I vil udlevere denne usle hedning der spreder falske ord, og I vil føle jer beærede ved at tjene almægtige Hamanu!”

Han peger på Raham med foragt, og både Chuck og Raham opfanger at der også er bevægelse på de nærliggende tage.

Thri-Kreen:

Tilføjet til Creatures galleri:
Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Thri-k10
Ace
Ace
Admin

Antal indlæg : 208
Join date : 15/12/11

http://dnd4.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Atriden on Ons mar 21, 2012 12:29 am

Templar skrev: “Det er jeres heldige dag, hunde af Tyr! Kongen af Bjergene og Sletterne har givet jer en unik mulighed for at vinde hans gunst. I vil udlevere denne usle hedning der spreder falske ord, og I vil føle jer beærede ved at tjene almægtige Hamanu!”
Menneske-genasien sender Raham blikket; hvad fanden har du lavet ! og vender sig om mod mennesket. Han tager et kig på sine omgivelser mens han lægger koldt sin notesbog væk. Frygtløst træder han et skridt nærmere Templaren " Du er vist lidt på afveje tjener af Kong Hamanu. Dette er befrieren, Kong Tithians by og du har ingen jurisdiktion her. Det her en fri by, og vi hunde af tyr har tænkt os at det skal forblive sådan. Så jeg vil bede jer om at trække jer inden i skaber splid mellem vores byer, for når den mægtige Kong Tithian, Kalak's banemand opdager at i blander jer i hvordan han reagere sin by, kunne det godt blive grimt. " og Atriden stiller sig klar til kamp " Valget er dit, Hund af Urik ! "

Atriden

Antal indlæg : 142
Join date : 15/12/11

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Ace on Ons mar 21, 2012 1:46 am

Hele templarens krop dirrer af vrede, og hans øjne – det eneste I klart kan se gennem masken – bliver helt blodskudte af hysterisk raseri.

“Hvor vover du at besudle min person med dine tåbelige ord, usle maddike!!”

“Forræderen Tithian er en kujon og en falskner! Hans feje kup og ynkelige regime er en hån mod selve Athas, som ikke anerkendes af Urik og snart vil blive knust!”

“Din løse tunge rasler uden agt eller forstand, maddike! Som Konge af Verden kender Hamanu’s rige og derfor min jurisdiktion ingen grænser, og som hans Vilje dømmer jeg jer alle til døden for foragt og blasfemi!!!”

Ved disse ord stikker et hold elvere hovedet frem fra hustagene omkring jer, med chatkchas klar til kast. Templaren vifter irriteret med hånden, og hans styrker går straks til angreb.

“Dræb dem alle, men lad guds-falskneren lide og bring mig maddikens tunge!”

Kamp!:

Initiativ
24 Drinka Bell <- DIN TUR!
21 Atriden
18 Elvere
17 Raham
16 Thri-Kreens
16 Elsinster
15 Chuck
14 Templar
8 Dværge

Terræn
Hustage er ca. 10 ft høje, og kan klatres med Athletics DC 15. Kantene giver cover (-2 attacks).
Kasser, telte, og udstillingsborde er difficult terrain (2 speed pr felt).
Udstillingsborde giver cover hvis et angreb kommer fra den anden side (-2 attacks).
Telte giver concealment hvis man står i dem (-2 attacks), eller total concealment hvis man ligger ned (-5).

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 T1_str15

(Klik for fuldt billede)
Ace
Ace
Admin

Antal indlæg : 208
Join date : 15/12/11

http://dnd4.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Raham on Ons mar 21, 2012 2:12 am

Ace skrev:“Dræb dem alle, men lad guds-falskneren lide og bring mig maddikens tunge!”

Raham tager et fast greb om sin økse og vender sine hvide øjne mod templaren. "Din manglende repekt overfor guderne er en fejl du kun kommer til at begå en gang. Selve din eksistens er en hån mod livet og guderne, og gennem mig vil du nu mærke gudernes straf!" Råber Raham med en frygtindgydende røst.

Mens han gør sig klar til at løbe mod templaren råber han sin ed: "Guderne straffer dig hermed til døden for dine hedenske handlinger, og med deres vilje sværger jeg at udføre straffen!"

Spoiler:
Overstående råb, er et af Rahams Oath of Emnity råb, Det vil sige, at når det bliver hans tur vil han som det første bruge Oath of Emnity mod templaren.

Raham

Antal indlæg : 101
Join date : 12/03/12

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Bobode on Søn mar 25, 2012 3:49 am

Drinka kigger rundt på angriberne og tager et øjeblik til at overveje situationen før hun gør sit træk.

Spoiler:
Delayer til lige efter Karl. Bare rolig, har noget godt oppe i ærmet til når det bliver min tur Wink
Bobode
Bobode

Antal indlæg : 82
Join date : 15/12/11

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Atriden on Søn mar 25, 2012 4:43 am

Templar skrev:“Dræb dem alle, men lad guds-falskneren lide og bring mig maddikens tunge!”

" Jeg kan se at din forstand har længe været tabt Templar. " og han tager et enkelt skridt mod venstre " Hvad med at du selv tog kampen op, i stedet for at gemme dig bag dine mænd, som du gemmer dig bag din maske. Kujon! "

Atriden's sværd begynder at lyse svagt og flyver op i hans højre hånd. Han begynder at svinge sit obsidian sværd unaturligt hurtigt mens han med den anden hånd laver forskellige symboler.

Han afslutter angrebet med ordene " drain energy ! " på primortal og kaster sit sværd. Sværdet flyver afsted, som ligner mest af alt en gigantisk rundsav, mod den ene elver oppe på taget.
Hvis Atriden Rammer:

Elveren ser ud til at ældes hvis han ikke dør af slaget. Når sværdet returneres til Atriden, kan dem rundt om ham mærke en eksplosion af energi der bliver absorberet af deres våben eller klør/tænder.
Actions:

Move Action - Bevæger sig til (I,10)
Standard Action - Bruger Magic Weapon mod elver i (n,11) og rammer AC 25 og giver 13 i skade. Hvis han rammer får Chuck, DrinkaBell og Elsinster, +1 to hit og +4 damage til deres angreb til slutningen af Atridens næste tur. Så tag at brænde så mange angreb som muligt af Wink.

Drinkabell:
Glæder mig til at se hvad du finder på!

Atriden

Antal indlæg : 142
Join date : 15/12/11

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Ace on Søn mar 25, 2012 5:16 am

Atriden’s massive obsidian sværd hvirvler gennem luften og plantes lige midt i brystkassen på en af elverne. Elveren slynges bagud og sidelæns over taget med døde øjne, der stadig stirrer forbløffet ned af sig selv, før han rammer gaden med et klask.

Sværdet løsner sig og flyver tilbage til Atriden’s hånd, og alle hans nærliggende allierede føler deres våben resonere med ny energi.

Kamp!:

Initiativ
21 Atriden
21 Drinka Bell <- DIN TUR! (+1 attacks & +4 damage until end of Atriden’s next turn)
18 Elvere
17 Raham
16 Thri-Kreens
16 Elsinster (+1 attacks & +4 damage until end of Atriden’s next turn)
15 Chuck (+1 attacks & +4 damage until end of Atriden’s next turn)
14 Templar
8 Dværge

Terræn
Hustage er ca. 10 ft høje, og kan klatres med Athletics DC 15. Kantene giver cover (-2 attacks).
Kasser, telte, og udstillingsborde er difficult terrain (2 speed pr felt).
Udstillingsborde giver cover hvis et angreb kommer fra den anden side (-2 attacks).
Telte giver concealment hvis man står i dem (-2 attacks), eller total concealment hvis man ligger ned (-5).

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 T1_str16
Ace
Ace
Admin

Antal indlæg : 208
Join date : 15/12/11

http://dnd4.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Bobode on Søn mar 25, 2012 5:55 am

Drinka Bell mærker kraften fra Atridens angreb og samtidig blomstrer lysten op til at dræne livet fra disse svæklinge.

Hun vender sig mod en af elverne på taget, og med sine pludseligt glødende røde øjne kigger hun direkte ind i hans, som så hun direkte ind i hans sjæl.

Uendeligt stille begynder hun at mumle forførende fraser, men for elveren stiger intensiteten af ordene til det altoverdøvende. Han mærker hvordan alt omkring ham begynder at virke lige meget, kun denne lille pixie er hvad han lægger mærke til.

Pludselig mærker han hvordan pixien begynder at trække i ham. Det er som om det lille væsen flår i hans sjæl, og han har svært ved at blive stående. Den lille Pixie river ham mod sig - og direkte mod kanten af taget, mens hans sjæl og livskraft bliver flået fra hans krop.

Handlinger:
Standard action - Drinka Bell bruger Dark Beckoning på elveren D10.
Hun rammer Will 17 - går ikke ud fra der er cover når det er et will angreb?
Hun giver skade 16
Elveren trækkes til E10 - og falder ned fra taget! Han er vidst tilladt et saving throw for ikke at falde ned, men kan ikke finde reglerne om det.

Move - Drinka bliver bare stående
Bobode
Bobode

Antal indlæg : 82
Join date : 15/12/11

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Ace on Søn mar 25, 2012 6:39 am

Drinka Bells hungrende skær søger mod elveren, for at drage hans livskraft og vilje imod hende. Han mærker hendes glødende blik, og formår kun lige akkurat at skærme sig nok til at bryde øjenkontakt.

Elverne sætter i bevægelse, og deres chatkchas hvirvler mod forskellige mål mens de glider langs hustagene og dukker i skjul. En chatkcha borer sig ind i Atriden’s skulder, mens en anden skærer Drinka Bell’s kind lidt op.

Kamp!:

Desværre, cover afhænger ikke af hvilken defense du angriber.

Elverne angriber Atriden, Drinka Bell, og Raham, og bevæger sig i skjul. De rammer Atriden og Drinka Bell, som hver tager 5 skade.
En skjult fjende kan spottes med Perception vs Stealth, som en Minor Action.

Initiativ
21 Atriden (35/40 hp)
21 Drinka Bell (28/33 hp, +1 attacks & +4 damage until end of Atriden’s next turn)
18 Elvere
17 Raham <- DIN TUR!
16 Thri-Kreens
16 Elsinster (+1 attacks & +4 damage until end of Atriden’s next turn)
15 Chuck (+1 attacks & +4 damage until end of Atriden’s next turn)
14 Templar
8 Dværge

Terræn
Hustage er ca. 10 ft høje, og kan klatres med Athletics DC 15. Kantene giver cover (-2 attacks).
Kasser, telte, og udstillingsborde er difficult terrain (2 speed pr felt).
Udstillingsborde giver cover hvis et angreb kommer fra den anden side (-2 attacks).
Telte giver concealment hvis man står i dem (-2 attacks), eller total concealment hvis man ligger ned (-5).

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 T1_str17
Ace
Ace
Admin

Antal indlæg : 208
Join date : 15/12/11

http://dnd4.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Raham on Søn mar 25, 2012 7:44 am

Raham strammer grebet om sin økse, og sætter i løb mod dværgen, der står foran Templaren. Mens han bevæger sig forbi de andre i gruppen, peger han spidsen af sin økse mod dværgen og udstøder et frygteligt råb: "Jeg er gudernes højre hånd, udnævnt til at straffe alle hedninge i denne verden! Jeg sværger med guderne som mine vidner, at jeg vil straffe dig med døden, for dine kætterriske handlinger!"

Med et hævngerigt udtryk i ansigtet, løfter Raham sin økse og svinger den mod Dværgens hoved.Handlinger:


Minor Action: Jeg bruger Oath of Emnity mod Dværgen i feltet N15.

Move Action: Jeg bevæger mig hen til feltet M14

Standard Action: Jeg bruger Bond Of Persuit mod dværgen i feltet N15. Hvis jeg rammer ham og han flytter sig fra mig, kan jeg shifte 4 felt efter ham som en free action.(det vil jeg også gøre.)

Rammer AC 25 og giver 15 i skade

Raham

Antal indlæg : 101
Join date : 12/03/12

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Ace on Søn mar 25, 2012 9:12 am

Raham sværger sin ed og farer i ansigtet på en af dværgene med sin økse. Bladet bider ind i siden på sit mål, men dværgen grynter blot i smerte, griber fat om skaftet, og vrister trodsigt våbnet ud af sin krop. Han ser nu sur ud.

De fire thri-kreens springer fra position til position, mens chatkchas flyver imod jer fra kløerne på deres mange arme. Mange af dem rammer ved siden af og kløver et par frugter nærved, men en af dem trækker en dyb rift over ryggen på Drinka Bell.

Kamp!:

Thri-kreens angriber Elsinster, Chuck, Atriden, og Drinka Bell, før/efter de har bevæget sig som angivet. Drinka Bell bliver ramt og tager 6 skade.

Initiativ
21 Atriden (35/40 hp)
21 Drinka Bell (22/33 hp, +1 attacks & +4 damage until end of Atriden’s next turn)
18 Elvere
17 Raham
16 Thri-Kreens
16 Elsinster <- DIN TUR! (+1 attacks & +4 damage until end of Atriden’s next turn)
15 Chuck (+1 attacks & +4 damage until end of Atriden’s next turn)
14 Templar
8 Dværge (-15 hp ved N15)

Terræn
Hustage er ca. 10 ft høje, og kan klatres med Athletics DC 15. Kantene giver cover (-2 attacks).
Kasser, telte, og udstillingsborde er difficult terrain (2 speed pr felt).
Udstillingsborde giver cover hvis et angreb kommer fra den anden side (-2 attacks).
Telte giver concealment hvis man står i dem (-2 attacks), eller total concealment hvis man ligger ned (-5).

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 T1_str18
Ace
Ace
Admin

Antal indlæg : 208
Join date : 15/12/11

http://dnd4.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Ace on Søn mar 25, 2012 6:25 pm

Lige idet en chatkcha flyver mod Chuck’s ansigt, ser I ham reagere i et slør af lynhurtige bevægelser.

Dværgen dukker sig samtidig med han griber fat om ambolten der hænger fra hans skæg, og lader fingrene glide ind i et indbygget greb som var det en stridshandske. Med et klik løsnes det fra de flettede dele af skægget, og Chuck svinger hvad der viser sig at være et våben – en kombination af knojern og ambolt.

Sandet rejser sig med synlig kraft fra Chuck og til den thri-kreen der vovede at angribe ham. Væsnet når dog lige at reagere på dette, og dukker sig udenom det usynlige modangreb.

Handlinger:

Immediate Reaction: Chuck bruger Persistent Harrier, som aktiveres første gang han angribes. Han slår AC 13 og misser derfor.
Ace
Ace
Admin

Antal indlæg : 208
Join date : 15/12/11

http://dnd4.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Bohse on Man mar 26, 2012 11:35 pm

Elsinster kigger hurtigt rundt og blender derefter ind med skyggen. Derefter sniger han sig ned til en af kasserne i nærheden af Atriden og holder sig klar til at angribe, skulle chancen opstå.

Spoiler:
Elsinster flytter sig hen til L-11
Stealth check
Bohse
Bohse

Antal indlæg : 78
Join date : 15/12/11

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Ace on Tirs mar 27, 2012 4:52 am

Chuck knuger hans ukonventionelle "skæg-hammer" så kraftigt, at I tydeligt hører skurrende lyde fra hans greb. Han trænger sammenbidt ind på den thri-kreen, der forulempede ham ved ikke at dø med det samme, da den vovede at angribe ham.

“Jeg er træt af jeres pis! Jurisdiktion mig her, guder der, og templar-ego til at lukke op og skide hul i!”

“Det eneste filosofiske spørgsmål af betydning, er hvor længe jeg skal trampe i jeres ansigt til hjernemassen sidder i mit skæg!”


Demonstrativt svinger Chuck et par gange ud og planter til sidst en solid masse af sten midt i thri-kreenens ansigt. Dens hovede eksploderer i en byge af chitin og kindbakker, og Chuck bruger slaget som afsæt til at storme lige i flæsket på en af dværgene. Med et brøl tæver han det ambolt-formede våben lige i kæben, og tænder flyver ud i en byge.

Templaren træder frem og hans øjne gløder gennem masken med forbudte kræfter. Et par væltede grøntsager visner straks, for derefter at drænes fuldstændig til aske, og kort efter bølger en aura af energi ud for at slå hans fjender i jorden.

“Usle tåber! I er intet overfor Hamanu’s almægtige Vrede!!”

Dværgene udvælger sig et mål som de nedstirrer beslutsomt, og styrter til angreb med deres brutale gouges. Deres voldsomme hug falder tungt, og en af dem returnerer et drabeligt slag til Chuck.

Kamp!:

Chuck
Move: Chuck bevæger sig til K15.
Minor: Chuck bruger Battlemind’s Demand til at markere dværgen i N15 (den får -2 til at ramme andre end Chuck).
Standard: Chuck angriber thri-kreen med Momentum Swing, forstærket med 2 Power Points. Han misser på AC 12.
Action Point: Chuck prøver igen og rammer denne gang mod AC 24 med 19 skade. Han kan derfor charge et nyt mål og rammer dværgen i N15 på AC 19 med 19 skade.

Templar
Bevæger sig til L15 (Move) og angriber Raham & Chuck med Fettering Glare (Standard). Han rammer Chuck med Will 22 og giver 13 skade. Chuck bliver slået prone, og næste angreb der skader Chuck før slut på templarens næste tur, lader angriberen rerolle et angreb før slut på deres næste tur.
Takket være Chuck’s dwarf racial feature Stand Your Ground, får han et save for at undgå at blive slået til jorden, men dette fejler han.

Dværge
Dværgen i J11 fokuserer på Drinka Bell (Minor), bevæger sig til J6 (Move), og charger hende (Standard).
Dværgen i N15 fokuserer på Chuck, og angriber ham.
Dværgen i I16 fokuserer på Raham, bevæger sig til I13, og charger ham.
Chuck bliver ramt og tager 22 skade.

Damn, monster update!

Initiativ
21 Atriden (35/40 hp) <- DIN TUR!
21 Drinka Bell (22/33 hp, +1 attacks & +4 damage until end of Atriden’s next turn)
18 Elvere
17 Raham
16 Thri-Kreens
16 Elsinster (+1 attacks & +4 damage until end of Atriden’s next turn)
15 Chuck 12/47 (Bloodied, Prone, +1 attacks & +4 damage until end of Atriden’s next turn)
14 Templar
8 Dværge (N15: -34 hp, Bloodied, Marked by Chuck, Can reroll one attack until end of next turn)

Terræn
Hustage er ca. 10 ft høje, og kan klatres med Athletics DC 15. Kantene giver cover (-2 attacks).
Kasser, telte, og udstillingsborde er difficult terrain (2 speed pr felt).
Udstillingsborde giver cover hvis et angreb kommer fra den anden side (-2 attacks).
Telte giver concealment hvis man står i dem (-2 attacks), eller total concealment hvis man ligger ned (-5).

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 T1_str20
Ace
Ace
Admin

Antal indlæg : 208
Join date : 15/12/11

http://dnd4.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Atriden on Tirs mar 27, 2012 5:52 am

Atriden forudser at Chuck er i problemer og som et lyn, får han elektriske energier til at samle sig omkring sit sværd og kaster sværdet med en djævelsk hurtighed. Det flyver igennem luften og ukendte lyde af torden eksploderer frem da det rammer dværgen på siden af hoved. Sværdet flyver tilbage og Atriden griber det med en hånd mens han ser til om dværgen overlevede angrebet.

Actions:

Immediate Interupt - Shocking Feedback mod dværg i n15, for at ramme Chuck. Rammer AC 25 og giver 9 lightning skade. Chuck får resist 5 to all indtil slutningen af hans næste tur. Hvis Dværgen døde, under det slag, så får han heller ikke de 22 i skade men, hvis han ikke døde, så får Chuck kun 17 i skade.
Afventer med at lave min tur indtil jeg ved om dværgen er død eller ej.

Atriden

Antal indlæg : 142
Join date : 15/12/11

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Ace on Tirs mar 27, 2012 6:52 pm

Atriden’s sværd flyver gennem luften, og det rammer overfladisk dværgen’s hovede med knitrende lyn. Magien beskytter Chuck en smule, men på trods af voldsomme sår uddeler Urik-krigeren stadig solide hug.

Kamp!:

Initiativ
Ready: Elsinster (+1 attacks & +4 damage until end of Atriden’s next turn)

21 Atriden (35/40 hp) <- DIN TUR!
21 Drinka Bell (22/33 hp, +1 attacks & +4 damage until end of Atriden’s next turn)
18 Elvere
17 Raham
16 Thri-Kreens
15 Chuck (17/47 hp, Bloodied, Prone, Resist 5 & +1 attacks & +4 damage until end of Atriden’s next turn)
14 Templar
8 Dværge (N15: -43 hp, Bloodied, Marked by Chuck, Can reroll one attack until end of next turn)

Terræn
Hustage er ca. 10 ft høje, og kan klatres med Athletics DC 15. Kantene giver cover (-2 attacks).
Kasser, telte, og udstillingsborde er difficult terrain (2 speed pr felt).
Udstillingsborde giver cover hvis et angreb kommer fra den anden side (-2 attacks).
Telte giver concealment hvis man står i dem (-2 attacks), eller total concealment hvis man ligger ned (-5).
Ace
Ace
Admin

Antal indlæg : 208
Join date : 15/12/11

http://dnd4.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Atriden on Ons mar 28, 2012 2:10 am

Artifceren fra Nibenay ser skuffet til da hans forsøg på at fjerne dværgen ud af ligningen ikke virker. Igen begynder han at svinge sit sværd i en voldsom fart og han har sit øje på den samme dværg.

" drain energy " udtaler han igen på Primordial mens han giver slip og lader sit sværd hvirvle igennem luften mod hans mål. Sværdet borer sig dybt i dværgens ryg og igennem hans krop. Dværgen ser uforstående ud i et øjeblik mens hans sidste liv samles i Atridens sværd og samtidigt ældes han betydeligt inden sværdet forlader hans krop.

Når sværdet vender tilbage til Atriden kan Drinkabell mærke at hun igen blevet fornyet med energi og lugten af blod fra hans sværd får hende til at være endnu mere tørstig.

Han ser at Chuck, trods hans indblanding, er stadig hårdt såret og han samler endnu flere mystiske energier rund om sig selv. På primordial råber han " Protect Chuck Atriden " og ud af Atriden løber der en 2 meter høj ånd direkte mod Chuck. Ånden hopper lige foran Chuck og alle i nærheden kan nu mærke en eksplosion af elektricitet i luften. Væsnet stiller sig nu klar til at beskytte ham mod flere slag med sit kæmpe sværd " Gør nu hvad du gør bedst dværg, knus nogle hoveder med den hammer " siger den til Chuck.

Trods udmattelse, stopper Atriden ikke legen her. Han stormer mod dværgen ved Raham og flanker ham nemt. Med de friske blod rester på hans sværd, får han det til at boble og syde med ordene " acid blood ". Atriden tager godt fat med begge hænder og med al sin kraft svinger sværdet. Han laver en god flænge i dværgens ryg og blodet af hans faldene kammerat begynder at ætse i hans sår.

Actions:

Standard: Magic Weapon Mod dværg N15. Rammer AC 15 og giver 13 skade. Drinkabell får +1 to hit og +4 to damage until the end of her next turn.
Minor: Restoratice Infusion på Chuck. Han får 20 tmp hp's og hvis han vil, kan fordele dem som en minor action til andre allierede indenfor 5 sq's af ham, indtil der er ikke flere tilbage.
Move: K12, flanker nu med Raham dværgen på L13
Action Point: Bruger Scouring Weapon mod Dværg på L13. Rammer AC 19 og giver 8 acid damage. Dværgen har nu -2 til AC til slutningen af Atridens næste tur.


Sidst rettet af Atriden Ons mar 28, 2012 7:18 am, rettet 1 gang

Atriden

Antal indlæg : 142
Join date : 15/12/11

Tilbage til toppen Go down

Eventyr - Støv Kronen - Page 2 Empty Re: Eventyr - Støv Kronen

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 13 Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum