PC - Raham Sancti

Go down

PC - Raham Sancti Empty PC - Raham Sancti

Indlæg  Raham on Tirs mar 13, 2012 8:08 am

PC - Raham Sancti WumrthPC - Raham Sancti 29xy81j Rahams Økse


Baggrundshistorie til Raham

Raham er en Deva. Han blev fundet nær en lille oase i den ellers golde og utaknemmelige ørken.
Her havde hans sjæl valgt manifestere en krop, da det var et sikkert sted. Få dage efter blev han fundet af en præst fra den hemmelige orden Sancti ordinem. De bad ham følge dem til deres kloster, hvilket han indvillige i at gøre.

I klosteret blev Raham oplært i verdens historie. Han fik fortalt, at guderne havde vendt alle ryggen på grund af arcane magikernes lemfældige omgang med magi. Det var også arcane magien, der havde ødelagt verdenen, og kun guderne ville kunne gendanne den.

Ubevidst kender Raham godt denne historie, da han har levet mange gange før. Men hans krop kan ikke rumme alle minderne, så derfor kan han kun ubevidst huske sine tidligere liv.

Raham blev, sammen med andre Devaer trænet i kamp, så de kunne gå ud og straffe magikerne for at have ødelagt den hellige verden og for ikke at have efterlevet gudernes advarsel om brugen af Arcane magi.

Ud over kamptræningen blev han også undervist i ordenens ritualer. Specielt et ritual, hvor ordenens medlemmer en gang om måneden skal hellige en hel dag til at dyrke guderne, og bede for deres snarlige tilbagevenden.

En at dele troen med
i klosteret mødte Raham den kvindelige Deva Jasmin og de blev hurtigt gode venner. De tilbragte det meste af deres lærertid sammen. De øvede i at kæmpe sammen og pressede hinanden til det yderste, for at teste hvem der var bedst. De hjalp hinanden i at lære alle de vigtige ritualer, så de kunne tilbede guderne på den bedste måde.

Efter at Raham havde været i klosteret i en årrække, var han klar til at komme ud i verden og fjerne de onde magiker, der havde ødelagt Athas og gjort guderne vrede.

Raham fik titlen Protector fidei, hvilket betyder Beskytter af troen og efternavnet Sancti som betyder den hellige. Det er en titel, som alle avengers af ordenen får, når de er klar til at drage ud på egen hånd. Raham fik også tildelt en hovedgud, som han kunne henvende sig til, når han havde brug for vejledning. Han valgte guden Avandra, der er modstander af uretfærdighed og forkæmper for de svage.

Raham sagde farvel til klosterets munke og til Jasmin, som også skulle ud og bekæmpe magikere. Efter at have forladt klosteret fik Raham sin første store opgave af klosterets ældste præster. Den endebar, at han skulle drage mod bystaten Tyr.

Ordenen Sancti Ordinem:
Ude i den golde ørken ligger der et stort og hemmeligt kloster. Her bor der hovedsageligt menneskelige munke, men også få elvere og dværge hører til ordenen.

Ordenen hedder Sancti Ordinem munkene og ordenens præster tror på, at guderne stadig er i live, men har valgt at vende Athas ryggen. Det har de gjort fordi magikerne igennem århundrede har overhørt gudernes advarsler om brugen af Arcane magi. Da magikerne så ødelagde Athas, blev guderne så vrede, at de valgte at vende verden ryggen og ikke mere svarer på dens bønder.

Ordenens hovedmål er derfor at få guderne til at tilgive. Det gør den ved at straffe de magikere, der har forbrudt sig mod gudernes vilje. Ordenen går i princippet efter at slå alle magikere ihjel, men den koncentrere sig om de største og ondeste først.

Til at hjælpe sig med det, rekrutterer ordenen Deva’er, som den ser som beviser for, at guderne stadig lever, og stadig gerne vil hjælpe lidt. Ordenen træner Deva’erne til at være forsvarer af guderne og den sidste rest af religion og Devine Power, som der er tilbage i verden.

Opbygning
Ordenens opbygning består af et råd af præster på 9 og en ypperstepræst. De afgør det meste i ordenen og står for udvælgelsen af målene. Derudover står rådet for at fortolke forskellige varsler, der kunne komme fra guderne.

Ordenen har sit eget bogtrykkeri, og udgiver små lette bøger om religion og hvorfor det er vigtigt at man skal tro på guderne. Derudover trykker de ordenes hellige bog, hvori der står alt om guderne og de ritualer der skal bruges for at ærer deres minde og bede dem komme tilbage.

Kampen for at rede verdenen
Ordenen bruger Avengers, som deres militære gren. Ifølge ordenen fungere de som gudernes højre hånd, og straffer alle, der udøver den hedenske Arcane kunst. Munkene selv har kun en ringe træning i kamp, så de er afhængige af at Devaerne de finder, vil være med i ordenen og vil trænes som Avengers.

Når en Deva er færdigtrænet som Avenger, får personen titlen Pretector Fidei. Det betyder beskytter af troen, og det er såden de ser sig selv. Avengerne er dog ikke kun hellige krigere, men også barmhjertige hjælpere af de svage, da også hjælpsomhed kan få folk tilbage til guderne.

Sancti Ordenim ser bystaten Nibenay som den værste stat, og et af deres hellige mål, er at vælte den. Det er på grund af deres vandpolitik, at ordenen ser dem som de værste hedninge, og modstandere af liv. Ordenen støtter oprørret i Tyr, og arbejder hemmeligt for, at det samme sker i de andre bystater.


Ritualer
Den første dag i hver uge, hver månede og hvert år er hellig for ordenen. Den første dag er en ny begyndelse, og begyndelser giver mulighed for forandring. Derfor er specielt den første dag i hver måned hellig for ordenensmedlemmer. På denne dag faster de og de må ikke overanstrenge deres krop. Det betyder, at de ikke må arbejde, studere, træne, kæmpe og lignende. Ordenens medlemmer skal bruge hele dagen til at bede guderne om tilgivelse og en snarlig tilbagevenden. Bønderne skal ske i bar overkrop, og med rituelle tegn påført overkroppen.

Avengerne skal også følge dette ritual, men de må dog gerne forsvarer sig selv, hovs det bliver nødvendigt. De må også helt tilsidesætte ritualet, hvis de er i pressede situationer, hvor der kræves deres fulde styrke.

I det daglige beder ordenens medlemmer en bød ved her ny dags begyndelse. Det er en bøn til guderne og at vende tilbage og tilgive, samt straffe hedningene.


Beskytter af troen: protector fidei
Den Hellige orden: Sancti ordinem

http://www.wizards.com/DnD/Downloads/374_ecology.pdf


Sidst rettet af Raham Tors mar 15, 2012 10:45 pm, rettet i alt 8 gange

Raham

Antal indlæg : 101
Join date : 12/03/12

Tilbage til toppen Go down

PC - Raham Sancti Empty Re: PC - Raham Sancti

Indlæg  Raham on Tors mar 15, 2012 6:48 am

PC - Raham Sancti 34s4byv

Raham Sancti, level 4
Deva, Avenger
Avenger's Censure Option: Censure of Pursuit
Dark Sun
Early Life - Isolated (+2 to Perception)
Languages: Common, Elven, Dwarven and Secret languages(Latin)
XP:

RACIAL TRAITS
Astral Majesty: +1 bonus to all defenses against attacks made by bloodied Creatures
Astral Resistance: Necrotic Damage 5 + 1/2 level, Radiant Damage 5 + 1/2 level
Immortal Origin: Your spirit is native to the Astral Sea, so you are considered an immortal creature for the purpose of effects that relate to creature origin.

FINAL ABILITY SCORES
STR 10, CON 13, DEX 17, INT 13, WIS 19, CHA 8

STARTING ABILITY SCORES
STR 10, CON 13, DEX 17, INT 11, WIS 17, CHA 8

AC: 21 Fort: 15 Ref: 17 Will: 18
HP: 45 Surges: 8 Surge Value: 11
Speed: 6
Initiativ: +5

TRAINED SKILLS
Acrobatics +10, Perception +13, Religion +10, Athletics +7

UNTRAINED SKILLS
Arcana +2, Heal +5, Bluff +0, Diplomacy +0, Dungeoneering +5, Endurance +2, History +4, Insight +5, Intimidate +0, Nature +5, Stealth +4, Streetwise +0, Thievery +4

POWERS
Basic Attack: Melee Basic Attack
Basic Attack: Ranged Basic Attack

Deva Racial Power: Memory of a Thousand Lifetimes: Encounter
Avenger Feature: Abjure Undead: Encounter
Avenger Feature: Divine Guidance: Encounter
Avenger Feature: Oath of Enmity: Encounter
Feat Power: Righteous Rage of Tempus(Evandra): Channel Devinity Encounter Power

Avenger Attack 1: Overwhelming Strike: At-Will
Avenger Attack 1: Bond of Pursuit: At-Will
Avenger Attack 1: Angelic Alacrity: Encounter
Avenger Attack 1: Aspect of Might: Daily
Avenger Utility 2: Resonant Escape: Encounter
Avenger Attack 3: Sequestering Strike: Encounter

FEATS
Level 1: Weapon Proficiency (Execution axe)
Level 2: Unarmored Agility
Level 4: Righteous Rage of Tempus(Evandra)

Carrying capacity: str. x 10 = 100 lbs.

ITEMS
Execution axe of Oaths Fulfilled +1 x1 (14 lb.)
Enduring Spirit Vestments Cloth Armor (Basic Clothing) +1 x1 (4 lb.)
Executioner's Bracers (heroic tier) x1
Amulet of Physical Resolve +1 x1
Dagger
Adventurer's Kit: Backpack, bedroll, flint and steel, a belt pouch, sunrods x2, 50 feet hemp rope, waterskin. (33 lb.)
Sunrod x4 (8 lb.)
Manacles, iron (2 lb.)
Caltrops (1 bl.)
Bottle of Wine
Desert Clothing (4 lb.)
Holy Book of the Scanti Ordenim writen in there own language (Latin)
7L vand svarende til 7 dages ration
3 rations of food (fra Adventure's Kit)
Total Weight: 85lbs.


Sidst rettet af Raham Tirs okt 16, 2012 12:15 am, rettet i alt 5 gange

Raham

Antal indlæg : 101
Join date : 12/03/12

Tilbage til toppen Go down

PC - Raham Sancti Empty Ønskeliste

Indlæg  Raham on Ons maj 02, 2012 7:56 pm

Piercing Gloves lvl 3, 680gp
Iron Armbands of Power lvl 6, 1800gp
Boots of Speed lvl 22, 325000gp

Raham

Antal indlæg : 101
Join date : 12/03/12

Tilbage til toppen Go down

PC - Raham Sancti Empty Re: PC - Raham Sancti

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum